Wagenpark

Om onze werkzaamheden optimaal uit te voeren hebben wij een grote diversiteit aan voertuigen.

Voor meer (technische) informatie betreffende ons materieel nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Uiteraard zijn wij altijd op de hoogte van de laatste nieuwe technieken en breiden wij ons materieel dan ook regelmatig uit. Hieronder een overzicht van ons wagenpark:

Mercedes Trekker
Druk- en vacuümwagen
Meer info

Dit voertuig kan worden ingezet voor het zuigen en transporten van vloeistoffen en gevaarlijke stoffen.

Met deze wagen kunnen we alle voorkomende vloeistoffen ophalen o.a.:

  • Afgewerkte olie
  • Koelvloeistof
  • Septic
  • Afvalwater uit reiniging

De wagen heeft twee compartimenten. Één van 11m3 en één van 6m3.

Combi 18 – Rioolwagen
Meer info

Deze wagen heeft een inhoud van 10m3 en een spuitwatertank van 3m3. Alles voldoet aan de SIR eisen.
De wagen kan ingezet worden voor de volgende werkzaamheden:

  • Inzameling van scheepsafvalstoffen
  • Rioolwerk
  • Spuitwerk lage druk (tot 170 bar)
  • Spuitwerk hoge druk (tot 1000 bar)
  • Calamiteiten
LD Combi – Rioolwagen
Meer info

Deze combi auto heeft een maximale werkdruk van 210 bar met een wateropbrengst van maximaal 341 L/min. Dit is een ideale auto om riolen en duikers door te spuiten en deze zodoende vrij te maken van vervuiling. De inhoud van de vuilwatertank is ± 14.000 liter en de spuitwatertank is ± 7.000 liter. Verder voldoet deze auto uiteraard aan alle eisen welke aan dit type voertuig gesteld worden (VLG/ADR).

HD Combi – Hogedrukwagen
Meer info

Deze combi auto heeft een hogedruk pomp welke een capaciteit heeft van maximaal 1.000 bar met een wateropbrengst van maximaal 99 L/min. Dit maakt deze auto uitermate geschikt voor het grondig reinigen van oppervlakken vervuild met o.a. graffiti en belijningen van asfalt. Ook is de auto geschikt voor het ontroesten van tanks en scheepsvlakken. Verder heeft deze auto een vuilwatertank met een inhoud van ± 13.000 liter en een spuitwatertank van ± 7.000 liter. Ook voldoet deze wagen aan alle eisen volgens VLG/ADR.

Trekker druk/vacuumoplegger
Meer info

Deze combinatie heeft een totale capaciteit van 29.850 liter. Het grote voordeel van deze combinatie is dat de oplegger alleen zijn werk kan doen omdat de pomp op de oplegger zit en hij mechanisch wordt aangedreven door een hulpmotor. De tank van de oplegger is gemaakt van een speciale legering genaamd “Duplex” en is tevens uitgerust met een gaswasser. Dit wil zeggen dat in principe elk soort product geladen kan worden.

ADR EX III – Explosieveilig
Meer info

Dit explosieveilige voertuig kan een grote diversiteit aan ladingen meenemen. Met zijn speciaal aangepaste laadbak met hydraulische klep kan men gemakkelijk ter plaatse laden en/of lossen. Deze bus is speciaal geprepareerd om diverse gevaarlijke stoffen te kunnen en mogen transporteren.
De laadbak is gebouwd op het degelijke en duurzame onderstel van een “Volkswagen Crafter”.

Combi 12 – Straatkolkenzuiger
Meer info

De Combi 12 is specifiek ingericht voor het reinigen van straatkolken. Met zijn korte draaicirkel en geringe asdruk is deze geschikt voor het reinigingn van rioolstelsels op campings, bungalow en vakantieparken.

MAN Trekker
Meer info

Onze nieuwste aanwinst binnen Martens. Kan breed worden ingezet. Onder andere met onze tankcontainer / trailer, voor het inzamelen van vloeistoffen.